Pub yläkerta

OC Bar Pub 1
OC Bar Pub 1
OC Bar Pub 2
OC Bar Pub 2
OC Bar Pub 3
OC Bar Pub 3
OC Bar Pub 4
OC Bar Pub 4
Osmo's Cafe
Osmo's Cafe
Terassi
Terassi

 

 

Osmo’s Cosmos Barin yläkerrassa eli katutasossa toimii viihtyisä parisataapaikkainen pubi. Tilassa on mm. looseja, peliautomaatteja sekä sporttibaariosio, jossa näkyy lähes kaikki suosituimmat urheilukanavat: Viasat, MTV Total, Ruutu+ ja Eurosport.

Pubissa on tarjolla pikkunapsittavien herkkujen lisäksi mm. maukas talon hampurilainen, Osmo’s Burger. MENU löytyy täältä.

Pubista löytyy myös laaja juomavalikoima mm. erikoisoluiden ja useampien hanatuotteiden myötä. Hanavalikoimaan kuuluu Karhun lisäksi mm. Guinness, Stella Artois, Crowmoor, Somersby, ja Hoegaarden.

Katutason baari on auki auki joka päivä aamuyhdeksästä yökahteen (paitsi pe ja la 04:ään). Päiväsaikaan baarin läpi on kulku kävelykadulta Intersportiin. Pubista löytyy myös pieni esiintymiskoroke, WC:t sekä kiinteä narikka alakertaa varten, joka on avoinna pe ja la iltaisin. Yläkerran tilaan ei ole narikka- eikä pääsymaksua, pois lukien erikoisillat.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 23 – 04 Cafe on samaa anniskelutilaa alakerran kanssa, joten kerrosten väliä voi kulkea myös juomien kanssa.
Keväästä syksyyn Osmo’s Cafen yhteydessä toimii upea 30-paikkainen katettu terassi. Huonommalla kelillä terassin saa katettua markiisilla ja seinillä. Pehmeillä sohvilla on mukava kökötellä ja nauttia talon antimista sekä seurata Imatra-cityn ihmisvilinää.

Osmo’s Cafessa järjestetään toisinaan akustisia live-iltoja, jolloin esiintymässä on trubaduureja / duoja. Cafessa järjestetään myös mm. TV:n ääressä penkkiurheiluponnistuksia ja sieltä löytyy mm. useita lautapelejä.

 

Yläkerta voinna:
Su – to 09:00 – 02:00
Pe – la 10:00 – 04:00 (terassi 02:00)