Esiintyjille

Osmo’s Cosmos Bar on muusikoiden perustama pelimanniystävällinen baari.

Keikalle haluavien bändien yhteydenotot toivotaan  sähköpostitse bar(at)osmoscosmos.com. Ei kannata ihmetellä, jos sähköpostiin ei tule vastausta, sillä valitettavasti kaikkiin viesteihin ei ole mahdollisuutta vastata. Kaikki yhteydenotot kuitenkin tallennetaan ja otetaan ohjelmaa suunnitellessa huomioon.

Talon tekniikka on bändeille veloituksetta käytössä. Miksaajista tai muista tekniikan henkilöistä sovitaan tapauskohtaisesti.

Keikan aloitusaika on 22:30, roudaus 18:00 – 21:00 välisenä aikana. Ovet alakertaan aukeavat 21:00, dj. aloittaa viimeistään 24:00, pilkku 04:30. Yläkerta aukeaa joka päivä klo 09:00.

Tekniikan vastaavana toimii Niko Kudjoi, jonka kanssa voi tarkemmin sopia aikatauluista, tekniikasta yms.
Email niko.kudjoi(at)gmail.com, puh. 044 504 5761.

Ja sauna on totta kai bändien käytettävissä!

Tekniikkaa:

– lava noin 6 x 3 m, vähän viisto, korkeus noin 3 m

– PA d&b Qi7 4 kpl, subbarit d&b B2 2 kpl, viivelinjassa d&b E0 2 kpl, päätteet d&b D12, d&b E-PAC

– monitorikapit EV 5 kpl, kaksi stereopäätettä, 4 ryhmää

– mikseri Yamaha LS9 32

– mikit Shure SM58 4 kpl, SM57 (3), AKG SE300B (3), D112, Sennheiser 421 (2), 504,
EV N/D (4 kpl), Opus 88 (2), MCE 530

– läjä mikkiständejä ja piuhoja, pari lavahakua, 40-ch kaukokaapeli kiinteänä, CAT

– Multiform ledilamppuja 15 kpl, etuvalot yms., valo-ohjain Chamsys

Infoa muusikoille ja roudareille, ei ihmisille:

Esiintymislava sijaitsee Osmo’s Cosmos Barin alakerrassa. Roudata voi takakautta kahta eri reittiä. Pidempi reitti on parempi, jossa bussin saa lastauslaiturille ja siitä kamat käytävää pitkin tavarahissin ovelle (1. krs), joka vie suoraan baariin (P krs.). Toinen reitti on lyhyempi, mutta välissä on pieni pätkä portaita ja ahtaampi risteys, toimii kyllä backline- / laulukama-osastolle. Baarin etuovesta ei voi roudata, sillä siellä on kävelykatu ja yhteinen sisäänkäynti vaateliikkeen kanssa. Soundcheckkien ja kamojen läjäyksen toivotaan tapahtuvan klo 18:00 – 22:00 välisenä aikana. Jos alakerrassa on alkuillasta yksityistilaisuus, niin aikaisemmasta roudausajasta sovitaan erikseen.

Lavalta  löytyy 16 ja 32 A voimavirta. Lavan sivuilla ja katossa on ledilamppuja ja trussissa edessä etuvalot. Lavan sivulla dj-kopissa on valotiski, jota voi perusjutuissa ko. lamppujen kanssa käyttää. Valopöydän voi siirtää myös miksauspaikan luo, jonne tulee DMX-linja.

PA-kaapit, päätteet ja prossu löytyy paikan päältä. Yläpäät (d&b)) on ripustettu kattoon lavan molemmin puolin. Alapäät (1×18″ EV ja 2×15″ EAW / puoli) ovat lattialla lavan sivuilla. Ne ovat irroitettu kumitötsillä rakenteista, sillä viereisessä rakennuksessa on asuntoja, eikä ko. ratkaisulla ongelmia ole tullut. Äänisetti on Saarisen Reiskan virittämä ja toimii hyvin ko. tilassa. Lisäksi paikassa on pehmeä lattia ja katossa sekä lavalla reilusti akustovillaa, mikä vähentää huomattavasti miksaajille kohdistunutta vittuilua. Miksaajalle / valomiehelle on varattu hieman korotettu paikka baarista ja monitoriukko mahtuu lavan viereen. Tömähtää pitää kunnolla, mutta desibelit kannattaa pitää, totta kai, järkilukemissa.

Backstagelta lavalle on matkaa n. 10 metriä. Juomaa:) takahuoneeseen toimittaa baarin henkilökunta ja sapuskaa saa yläkerran pubista. Jos saunaosasto / backstage on alkuillasta vuokrattu, niin bändi saa sen käyttöönsä viimeistään klo 22:00. Kabinettia voi toimia sitä ennen bäkkärinä.

Vieraslista pyritään pitämään luokkaa yksi / soittaja tai teknikko.

OC Barin pääomistajat Pete Kiisseli ja Ville Soininen tekivät ennen Osmo’s Cosmos aikoja lähes tuhat PA-keikkaa Music-Bros firmansa tiimoilta. Niiden ja lisäksi yli 1500:n Osmo’s Cosmos Bandin keikan kokemuksella OC Barissa on pyritty ottamaan kaikki mahdollinen huomioon, että muusikoilla ja tekniikan hahmoilla olisi miellyttävää tehdä töitä. Viihdyttäkää ja viihtykää!

Jos et ole tyytyväinen palveluihimme, kerro se meille. Jos olet, kerro se muille!