La 21.10. klo 22:30 (club, ovet 21:00) Bee, Dj. Cike. Liput (sis. narikan) ovelta 24 €, ennakosta 22 € -> Tiketti.fi

Lupaava artistitulokas Bee yhdistelee musiikissaan tummasävyistä poppia ja soulia. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja nousi isosti yleisön tietoisuuteen Tequilakahvi-kappaleella, joka pysytteli Spotifyn Top 50 -listalla yhteensä 77 päivää nousten Suomen toiseksi striimatuimmaksi kappaleeksi. Ylex Läpimurto 2023 -voittajaksikin valittu Bee julkaisee 22. syyskuuta debyyttialbuminsa Hupsis ja lähtee sen jälkeen odotetulle kiertueelle.

Bee on julkaissut debyyttialbumilta tähän mennessä viisi kappaletta; Viimeisiä sanoja, YmpyrääOmenapuitaTequilakahvi sekä Mustaa. Niistä sekä Viimeisiä sanoja että Tequilakahvi ovat striimanneet platinaa. Artisti vuodattaa kappaleille lyriikallisesti vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. Musiikillaan artisti haluaa madaltaa ihmisten kynnystä kertoa vaikeista puheenaiheista ääneen, mutta vastapainona myös saada kuulijansa viihtymään ja tanssimaan.

Bee:ltä tullaan tänä vuonna kuulemaan paljon rohkeita ja henkilökohtaisia tarinoita myös syksyn live-keikoilla, unohtamatta albumin nimen Hupsis -merkitystä.
Ovet alakertaan 21:00, showtime about 22:30.
Liput (sis. narikan) ennakkoon 22 € Tiketistä, ovelta 24 €.
TERVETULOA!