Irina

Irina

Irinalta uusi levy ja levynjulkaisukiertue!

 

Irina esiintyi leväällä Tähdet tähdet –sarjassa, jossa hän laittoi itsensä laulajana uudenlaisen haasteen eteen esittämään hyvin erilaisia cover-biisejä musiikin eri genreistä, hip hopista aina oopperaan saakka. Sarjan myötä ihmiset saivat nähdä ja kuulla Irinasta laulajana puolia, joita Irina ei aiemmin ollut esitellyt. Jo ennen tätä sarjaa Irinan mielissä oli pyörinyt cover-levyn julkaisemisen mahdollisuus. Irina nautti itsensä haastamisesta ja oli sarjan yksi suurista yllättäjistä ja yleisön suosikeista. Näin ajatus cover-levyn julkaisemisesta kypsyi ja oli lopulta luonnollinen jatko sarjan kokemuksille ja Irinan uralle.

 

Mikä mahtaa olla in –nimisellä, perjantaina 10..10. ilmestyvällä albumilla Irina astuu myös uudelle alueelle. Hän esiintyy levyllä kolmetoistahenkisen orkesterin kanssa esittäen kotimaisia 1970 – 2000 –luvun kappaleita. Nämä eivät kuitenkaan ole itsestään selviä hittejä, vaan vähemmälle huomiolle jääneitä loistavia, yllätyksellisiäkin kappaleita. Orkesterissa on mukana mm. jouset ja puhaltimet.

 

Uuden levyn julkaisun jälkeen Irina starttaa myös pitkälle levynjulkaisukiertueelle loppuvuodeksi. Uudenlaisen aluevaltauksen ja kiertueen kynnyksellä, Irina kertoo odottavansa kiertuettakin enemmän kuin pitkään aikaan. Keikoilla Irina tulee esittämään uuden levyn kappaleita, mutta luonnollisesti myös omaa tuotantoaan. “Joissain vanhoissa kappaleissakin saattaa olla jotain uusia sovituksia”, Irina vihjaa ja jatkaa, että “pitkä päätyyn ja perään, kun kerran ollaan aloitettu. Vedetään sydämellä niin coverit kuin omatkin hitit”. Kiertuekokoonapanona Irinalla on vanha tuttu ryhmä, jonka kanssa hän on tiiviisti kiertänyt jo vuosia.

 

Kiertue alkaa perjantaina 17.10. Lost in Music –festivaalikeikalla Ilona-ravintolassa Tampereella ja jatkuu aina joulukuun puoliväliin saakka, jolloin kiertue päättyy Rytmikorjaamolle Seinäjoelle. Irinan omasta toivomuksesta kiertue käy myös hänen molemmissa kotikaupungeissaan, nykyisellä asuinpaikkakunnallaan Heinolassa, sekä Kauhajoella missä Irina on syntynyt ja viettänyt nuoruutensa.

 

Mikä mahtaa olla in -kiertue:

– pe 17.10. Tampere, Ilona-viihdemaailma

– la 18.10. Vaasa, WDD Bar

– pe 24.10. Kuopio, Henry’s Pub

– la 25.10. Joensuu, Ravintola Kerubi

– pe 31.10. Heinola, Ravintola Tukkijätkä

– la 01.11. Turku, Venus Nightclub

– pe 07.11. Eura, Osman Tupa

– la 08.11. Kauhajoki, Liikuntahalli (ikärajaton)

– pe 14.11. Kotka, Amarillo

– la 15.11. Imatra, Osmo’s Cosmos Bar

– to 20.11. Oulu, 45 Special

– pe 21.11. Vuokatti, Winter Open

– la 22.11. Joensuu, Sokos Hotel Kimmel

– pe 28.11. Hämeenlinna, Aulanko Areena

– la 29.11. Helsinki, Tavastia

– pe 05.12. Rauma, Domino

– la 06.12. Kouvola, House of Rock

– pe 12.12. Jyväskylä, London

– la 13.12. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

 

KOKOONAPANO:

Irina – laulu

Antti Pitkäjärvi – koskettimet, laulu

Janne Kasurinen – kitara

Miika Colliander – kitara

Jussi Saxlin – basso, laulu

J Salonen – rummut

 

NETTISIVUT:

http://www.irinansivut.com/

http://www.facebook.com/irinansivut

 

PROMOKUVAT:
http://www.sonymusic.fi/pressi/kotimaiset-artistit/irina/

 

KEIKKAMYYJÄ:

RedBerg Agency / Juha Juoni

0500 904932 / juha.juoni@redberg.fi

http://www.redberg.fi

 

HAASTATTELUPYYNNÖT

Sony Music Entertainment / Liina Rislakki,

040 706 0286 liina.rislakki@sonymusic.com

http://www.sonymusic.fi