OC FEST

Imatran urheilutalo 28.3.2024 klo 19:00 – 24:00

Klamydia, Kätfish, Sanktio, Dj. Marco

19:00 Ovet ja baarit avautuvat
20:00 Sanktio
21:15 Kätfish
22:30 Klamydia

Muun ajan levymusiikkia tarjoilee Dj. Marco.

Liput 39 € -> Tiketti.fi. Kuuden hengen "Yhden Tähden Lounge" -pöytäpaikat -> saku(at)osmoscosmos.com.

Imatra saa uuden tapahtuman, kun Osmo’s Cosmos Bar järjestää kiirastorstaina 28.3. Imatran urheilutalolla OC FEST -minifestarin. Ensimmäisessä OC FESTissä lavalle nousevat Klamydia, Kätfish ja Sanktio, levymusiikista vastaa Dj. Marco.

”OC Bar on hoitanut viime vuosina tarjoilupuolen Carelia Fight -tapahtumassa urheilutalolla ja sen myötä on virinnyt ajatus, että järjestäisimme bänditapahtumia mm. sellaisille esiintyjille, joihin ei OC Barin tila riitä”, kertoo ravintola- ja tapahtumapäällikkö Sakke Purhonen.

”Pyrimme tekemään tapahtuman (K18) eri osa-alueet mahdollisimman ammattimaisesti ja jouhevasti yleisön, esiintyjien, tekniikan, tarjoilun ym. kannalta. Kuvaamme tapahtuman monikameratuotantona, jota materiaalia voi myöhemmin hyödyntää mm. mahdollisten tulevien tapahtumien markkinoinnissa ja tarjota esiintyjille laadukasta livevideo-materiaalia”.
”Menneinä vuosikymmeninä olemme Imatralla järjestäneet muutamia isompia tapahtumia, vaihtelevalla menestyksellä. Isot kuluthan laadukkaan tapahtuman järjestämisessä aina on. Toivotaan, että Imatralta ja lähikunnista riittää osallistujia tapahtumaan”, kertoo yrittäjät Pete Kiisseli ja Ville Soininen.

 

KLAMYDIA

Bändi, joka ei hirveästi esittelyjä kaipaa! Vuonna 1988 perustettu Klamydia on paahtanut vuosien varrella tuhansia keikkoja ja myytyjä levyjä jo reilut 700 000 kappaletta. Yhtyeen suosio on pysynyt vankkana vuosikaudet ja tarina jatkuu...

Bändistä lisäinfoa täällä.

 

SANKTIO

Sanktio on imatralainen punkrockyhtye, joka on perustettu vuonna 1996. Se julkaisi Kråklund Recordsin kautta kaksi albumia 1990-luvun loppupuolella. Luvassa on harvinaista herkkua, sillä viime vuosina bändi on keikkaillut harvakseltaan.

Bändistä lisäinfoa täällä.

 

KÄTFISH

Iisalmesta ponnistava Kätfish nousi ihmisten tietoisuuteen vuonna 2019 saaden kutsun esiintymään Yhdysvaltojen X Gameseihin, joka on yksi maailman suurimmista extreme-urheilutapahtumista. Ennakkoluulottomasti genrejä yhdistelevän bändin pohja nojaa popin ja punkin välimaastoon. Kätfish nauttii jo jonkinlaista kulttimainetta skeitti- ja lumilautapiireissä sekä opiskelijabileiden nostattajana.

Bändistä lisäinfoa täällä.

 

TARJOILU

Tilaan tulee kolmeen eri baaria, joissa yhteensä useita eri myyntipisteitä. Myynnissä on juomia ja pikkusuolaista. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Ryhmille on myynnissä kuuden henden pöytäpaikkoja, josta lavalle hyvä näkyvyys ja oma tarjoilupiste.

 

TEKNIIKKA

Tilaisuuden esiintymistekniikasta vastaa imatralainen Gaia Music, joka tuo paikalle laadukkaan äänentoiston ja näyttävän valokattauksen. Videotuotannon hoitaa Music-Bros.

 

 

LIPUT

Pääsyliput (39 €) myynnissä nyt Tiketissä!

Ryhmille on myynnissä kuuden hengen pöytäpaikkoja lavalta katsoen vasempaan etuosaan, jossa oma tarjoilupiste. "Yhden Tähden Lounge" -lippu sisältää lisäksi linja-autokuljetuksen ja vapaa pääsyn jatkoille Osmo's Cosmos Bariin.

Kuuden hengen lippupaketin hinta on 299 €. Varaukset sähköpostilla saku(at)osmoscosmos.com. Maksu tapahtuu laskutuksella.

 

JATKOT

Jatkobileitä vietetään totta kai Osmo's Cosmos Barissa! OC FEST -lipulla alakertaan O-kortti-hintaan eli 5 € (sis. narikan), yläkerran pubiin vapaa pääsy. OC Bar on avoinna 04:30 saakka.