Kaupunkibiisin sanoituskilpailu!

Imatra, OC Bar ja sie? mukana kaupunkibiisin sanoituskilpailussa!

Nyt kaikki imatralaiset ja OC Barin sanasepot kynät sauhuamaan ja ”kilpaan” mukaan. Lomakkeita ja palautuslaatikko löytyy OC Barin pubista. Alla lisäinfoa kilpailusta.

Tervetuloa osallistumaan valtakunnalliseen sanoituskilpailuun, jossa etsitään uusia, kaupunkiympäristöä kuvaavia, laulujen sanoituksia. Kilpailu on kaikille avoin ikään ja sukupuoleen katsomatta. Siinä on neljä sarjaa: valtakunnallinen sarja, Imatra-sarja, Riihimäki-sarja ja Turku-sarja.

Jokaisesta sarjasta valitaan voittajasanoitus, joka sävelletään ja sovitetaan: Turussa voittajakappaleesta tulee vuoden Turku-biisi, Riihmäellä vuoden Riihimäki-biisi, Imatralla kaupungin juhlavuoden kunniaksi Imatran 70-vuotisjuhlabiisi ja valtakunnallisessa sarjassa paras kaupunkibiisi, joka voi olla mistä kaupungista tahansa.

Kaikkien kilpailusarjojen ylituomarina toimii musiikin pitkän linjan moniammattilainen Harri Saksala. Lisäksi jokaisessa sarjassa on mukana paikallinen tuomaristo hänen apunaan. Turussa, Riihmäellä ja Imatralla tuomaristo koostuu paikallisista ammattimuusikoista.

Jokaisen sarjan voittajabiisi sävelletään ja esitetään kyseisen kaupungin kaupunkijuhlassa tai muussa vastaavassa alueellisessa taidetapahtumassa keväällä 2019. Lisäksi viisi seuraavaksi parasta sanoitusta palkitaan kunniakirjoilla. Voittajille on tiedossa myös yllätyspalkintoja.

Imatralla samassa yhteydessä toteutetaan myös baarien välinen sanoituskilpailu, johon OC Bar on ilmoittautunut. Baarien välinen kilpailu on luonteeltaan yhteisöllinen – samoin kuin sen palkinto. Baarikilpailun voittajaksi julkistetaan se baari, jonka sanoitussato on rikkain. Sanoitusten laatu on tärkeä kriteeri, mutta sen lisäksi voittajan valintaan vaikuttavat sanoitusten ja sanoittajien määrä, sanoituksista kumpuava innostus ja yhteisöllinen sanoittaminen.

Voittavan baarin valitsee Sanoittamalla kaupunginomistajaksi –hankkeen tiimi. Kilpailu on voimassa 30.11.2018 asti, jonka jälkeen baareihin sijoitetut palautuslaatikot tyhjennetään. Baarikisan voittaja julistetaan 12.1.2019.

Lisäinfoa: http://biisisanoittamo.fi/

 

Posted in Ajankohtaista.