Yläkerran avajaiset ja 8 v. synttärit!

sani-3

Osmo’s Cosmos Barin yläkerran laajennus etenee ja avajaisia vietetään perjantaina 24. helmikuuta klo 20:00 alkaen. Luvassa on pikkupurtavaa, tarjouksia, Sikahauska Stand Up Club by Panu Kärri sekä muuta lätinää. Alakertakin aukeaa jo klo 21:00 jami-illan myötä ja klo 24:00 bileitä jatkaa dj. Pete.
Lauantaina kinkerit jatkuvat (ovet aukeavat 09:00), ja klo 21:30 yläkerrassa esiintyy Aikakoneesta tuttu Sani kitaristinsa kanssa. Alakerta aukeaa normaalisti klo 23:00 ja bilemusasta vastaa dj. Jones. Viikonloppuna juhlistetaan samalla koko OC Barin 8-vuotis synttäreitä. Tervetuloa tutustumaan ja juhlimaan!

Yläkertaan eli katutasoon tulee asiakaspaikkoja lisää reilut kaksi sataa. Tilaan tulee mm. looseja, peliautomaatteja sekä sporttibaariosio, jossa näkyy lähes kaikki suosituimmat urheilukanavat.
Ruokapuolta kehitetään uuden modernin uunin myötä ja luvassa on pikkunapsittavien herkkujen lisäksi mm. maukas talon hampurilainen, Osmo’s Burger. Myös juomavalikoima laajenee mm. erikoisoluiden ja useampien hanatuotteiden myötä. Entisestä Cafe’sta tulee oma karaoke-tila.
Katutason baari tulee olemaan auki joka päivä aamuyhdeksästä yökahteen (paitsi pe ja la 04:ään). Päiväsaikaan baarin läpi on kulku kävelykadulta Intersportiin. Tilaan tulee myös pieni esiintymiskoroke, WC:t sekä kiinteä narikka alakertaa varten, joka jatkaa normaalisti pe ja la iltaisin. Yläkerran tilaan ei tule narikka- eikä pääsymaksua, pois lukien erikoisillat.

Posted in Ajankohtaista.