Club alakerta

 

Osmo’s Cosmos Barin  alakerrassa sijaitsee 271-paikkainen klubi. Ravintolasalin lisäksi alakerrasta löytyy kabinetti, backstage- ja saunaosasto, wc-tilat ja tupakkakoppi.

Ohjelma alakerrassa on monipuolista. Perjantaisin on usein livemusiikkia, paikallisista bändeistä Suomen huippuihin sekä kerran kuussa jami-ilta. Dj. soittaa aina perjantaisin ja lauantaisin, toisinaan myös keskiviikkoisin. Muuta ohjelmaa on mm. stand up -klubeja ja erilaisia teemailtoja. Toisinaan keskiviikkoisin O-klubissa järjestetään opiskelijabileitä, karaokeiltoja, paikallisten bändien iltoja.

Sisustus alakerrassa on tehty Osmo’s Cosmos Bandille ominaiseen överiin glitter-henkeen. Seinien tapeteilta voi bongata niin Osmon jumbo-jetin ja jenkkiraudan kuin harrikankin. Myös paikan valaistus on tehty glamrock-hengessä. Alakerrasta löytyy myös Black Jack.

Musiikki on tyyliltään kotimaisia ja ulkomaisia pop/rock hittejä menneiltä vuosikymmeniltä unohtamatta tuoreimpia hittejä. Akustiikka ja äänentoisto on laadukas ja viritetty soinniltaan miellyttäväksi.

TV-näyttöjä  alakerrassa on useita, joista voi katsoa TV-kanavia, musiikkivideoita ja baarin mainosvideoita. Näytöt sekä tehokas videotykki ovat hyödynnettävissä esim. kokouskäytössä tai vaikka yksityistilaisuudessa videoiden tai valokuvien näyttämiseen.

Perjantaisin ja lauantaisin klo 23 – 04:30 yläkerta on samaa anniskelutilaa alakerran baariin kanssa, joten kerrosten välillä voi liikkua myös juomien kanssa. Silloin annikskelupaikkoja on yhteensä reilut 500.

Saunaosasto, kabinetti ja tai koko baari on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön. Lisäinfoa löytyy täältä.

Alakerta on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 23:00 – 04:30 sekä erikoisiltoina.